30 éves a Manufaktúra

Cégünk, a Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját. Azonban az a szellemiség és hagyomány, amelyet követünk és igyekszünk tovább örökíteni a következő generációk számára, sokkal korábbra nyúlik vissza, mint negyed évszázad. Hogy miért?

Budavári Attila, a cég alapítója mindössze 12 éves volt, amikor elhatározta, hogy ő bizony orgonaépítő lesz. Ez az érdeklődés számára családi örökség volt, hiszen több felmenője, köztük dédapja és ükapja is a híres pécsi Angster orgonagyárban dolgoztak. Ezt az Angster szellemiséget viszi tovább azóta is Attila és megalapítása óta a Pécsi Orgonaépítő Manufaktúra. Manufaktúránk alapításának 30. évfordulója alkalmából együtt ünnepeltünk munkatársainkkal és beszállítóinkkal, támogatónkkal egyaránt. A cég ugyanis nem létezhetne nélkülük, az ő elkötelezett munkájuk, segítségük és belénk vetett bizalmuk nélkül. Mindezért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani!

A jeles alkalomból műhelyeinket is ünneplőbe öltöztettük. Többek között megújultak a bejáratok, melyek így messziről hirdetik, hogy itt egy Orgonaépítő cég működik,……..immár 30 éve!